VetCur - Cur1 - god mod lopper, flåter, eksemer m.m.

Cur1

Kuren (Cur1) er det komplette hud- og pelsplejeprodukt til hunden.

Det er ikke småting hundens ydre udsættes for hver dag. Hudirritationer forårsaget af f.eks. allergier, flåter, lopper, stikkende insekter, rifter fra skarpe og spidse genstande, er blot nogle af de ting, der kan påvirke kroppens største organ, huden.

Cur1 er netop derfor udviklet til at pleje og beskytte huden og pelsen på hunden. Som hundeejer kan du derfor nu få en hjælp til at din hund kan møde dagligdagens udfordringer. Cur1 er baseret på planteekstrakter og er fri for skadelige kemiske og syntetiske stoffer. Altså et rent naturprodukt sprængfyldt med sund fornuft.

Vi har god erfaring med Cur 1. En af vores hunde har haft betændelse øret, og fået pencilin m.m., indtil vi syntes at nu var det nok! Nu skulle der prøves noget andet.

Vi startde med at behandle hende med DiVet for at få maven iorden, derefter en kombination af DiVet, ImVet og Cur 1 - ImVet til at bygge imunforsvaret op. Samtidig har hun fået Cur 1, som vi har sprøjtet ind i øret. Hendes betændelse er 100% fjernet, uden brug af kustige stoffer. Så vi kan varmt anbefale produketerne.

 

Nyheder

Godt Nytår

Godt nytår til alle!

Vi holder åben nytårsaftens dag fra kl. 11.00 til 13.00

I kan komme og lufte/aktivere Jeres hunde inden den store aften.

Vi serverer selvfølgelig vin og kransekage.

 

Vi ses i butikken.