Artikler
Så fik internathundene også nogle godbidder!

Lørdag den 30. august 2008 tog vi turen til Randers Internat - www.sheiksgaard.dk. Det er jo lidt med blødende hjerte, at høre alle de hunde der giver en hilsen med. Jeg ville jo bare gerne tage dem alle med hjem og give dem et kærligt hjem. Men vi har jo en dejlig flok her, så nej, jeg kunne desværre ikke tage flere med hjem, selvom jeg gerne ville!

Min mit hjerte bløder for hundene, så de fik lidt godbidder at muntre sig med; 5 kg okselever (det er et hit for vores hunde), 5 poser Chicken Wings á 250 g og 3 dåser á 700 g Tikki Træningsbidder – 1 med fjerkræ, 1 med fisk og 1 med okse. Herudover tog vi lidt ekstra guffere med til Internathundene; tørrede strubehoveder, svineøresnegle og akillesener samt lidt friske okseben. Og så en tennisbold med snor, til en ”boldglad” internathund. Så er der også lidt at lege med.

Jeg håber at hundene får nogle dejlige gå-ture med masser af gode godbidder. Velbekomme til de søde hunde. Der er lidt flere billeder fra Randers Internat samt et billede af godbidderne under menupunktet Billeder.

Nyheder

Godt Nytår

Godt nytår til alle!

Vi holder åben nytårsaftens dag fra kl. 11.00 til 13.00

I kan komme og lufte/aktivere Jeres hunde inden den store aften.

Vi serverer selvfølgelig vin og kransekage.

 

Vi ses i butikken.